Ons team
Wij zijn een klein team – en dat heeft zo zijn voordelen. Korte lijntjes, veel vrijheid, het grotendeels invullen van je eigen agenda en veel dingen doen waar jij blij van wordt. Dat is bij ons allemaal geen probleem. Nieuwe ideeën juichen wij toe en samen processen onder de loep nemen en optimaliseren staat op onze wish-list. Wat je bij ons ook kunt, is veel leren. De financiële professionals van Wimax administratie (bekijk hier ons team!) brengen tientallen jaren van ervaring mee en kennen dan ook alle ins-and-outs binnen het financiële vak.

Ben jij Wimax tech material?
Als ervaren (junior) Business Controller met circa 1 tot 3 jaar ervaring, kun jij deze uitdaging zeker aan en wil jij bijdragen aan de groei van zowel Wimax, als onze partners. En natuurlijk: die van jezelf. Jij wilt namelijk leren van de besten en werken met de hipste start- en scale-ups van Nederland. Werkende vanuit diverse locatie als het Epicenter bij DFF, het kantoor van Wimax en de diverse scale-ups, ben jij allround aan de slag met alles wat deze organisaties nodig hebben om financieel gezien hun zaakjes goed op orde te hebben. Je vindt deze flexibiliteit en vrijheid fijn en krijgt energie van het feit dat geen dag hetzelfde is. De volgende zaken vind jij niet alleen leuk, maar gaan je ook – meer dan – goed af:

+ Het bouwen van slimme, overzichtelijke rapportages in Excel
+ Het optimaliseren van de algehele efficiency binnen Wimax Tech
+ bewaken en periodiek rapporteren van de belangrijkste kengetallen van de partners en scale-ups.
+ Optreden als adviserend partner tijdens ons Wimax All in gesprek dat elk kwartaal plaatsvindt op onze kantoor voor al onze samenwerkingen!

Wat je al kunt, of graag zou willen leren:
+ boeken van alle posten, salarisadministratie en het opstellen van jaarcijfers.
+ Het doen van alle aangiften (Btw, IB en VPB) en ondersteunen van diverse rapportages (bijv. Arbo)

Bovenal zoeken we Excel wizard, die ons qua deze kennis naar een hoger niveau kan brengen. En hiermee natuurlijk de bedrijven waar we mee werken.

Wat wij jou kunnen bieden
+ Veel vrijheid en flexibiliteit
+ Een steile learning curve binnen meerdere omgevingen met zeer ervaren professionals
+ Een salaris tussen de 3400-3600 euro per maand
+ Een laptop van het huis
+ Mogelijkheid tot een vervoersmiddel van de zaak
+ Dekking van je reiskosten

Wat meer over DFF
Dutch Founders Fonds is gebouwd op het geloof dat de combinatie van kennis de basis zijn voor dit succes. Doorgewinterde ondernemers en investeerders Laurens Groenendijk (JustEat & Treatwell), Bas Beerens (Wetransfer), Patrick Kerssemakers (Fonq) en Hidde Hoogcarspel (Spacebuzz Foundation) werken samen met de founders van scale-ups als o.a Shypple, Blanco, Fleks, Voicebooking en Vintage Cash Cow om deze bedrijven te helpen bij hun groei.

Voor al je vragen of simpelweg een snelle sollicitatie: contact Kelly Rapmund via WhatsApp op 06 50 60 57 63 of stuur een mail naar kelly@scaleforcetalent.com